måndag 14 juli 2014

Semester

I en vecka har vi nu haft semester. Det är väl tänkt att en ska vila under semestern men jag har mest jäktat runt... 

Vi stannar hemma i år, tänkte nöja oss med dagsutflykter istället för att resa bort med alla bebisgrejer. Nu vet jag inte om det är så mycket smidigare än att åka iväg - hela första semesterveckan började vi varje dag med packning följd av resa, någon rolig aktivitet, därefter resa hem i uppvärmd bil, sen var det bara att packa upp och pusta ut... 
Och när vi frågade barnet vad som var roligast med dagen fick vi alltid samma svar: "äta glass". 
Nu har vi lugnat ner oss, leker på innegården, äter den där glassen som gör dagen rolig och kanske hinner göra något annat än att packa och transportera oss någon annanstans. 

Mycket stickat blev det inte, de få lediga stunderna gick åt att röja bort alla prylar som vi samlat på hög i vårt minsta rum och göra plats åt symaskinen och strykbrädan. Än är det inte klart.

I helgen åkte jag och Pontus till fina Lisa som ordnade sommarkalas på Torpet. Det var precis vad jag behövde efter den hektiska veckan - trevliga människor att umgås och skratta med, lugn, stickning, inspiration, frisk luft och mjuk kattpäls att klappa. Helt underbar dag hade vi.2 kommentarer:

 1. Underbara bilder och en igenkännande text. Förvånas över att det verkar som om stickbloggarna känner och umgås med varandra precis som kändisarna känner varandra (när man tittar på bilderna i tidningar). Lika barn leka bäst? Underbart när man hittar sina likar och underbart att vi andra får vara med en liten stund på filten. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har hänt att jag sagt hej till en främmande människa på stan bara för att hon hade något handstickat på sig... Lite som kändisar som hälsar fast de inte känner varandra.

   Det är härligt att umgås med folk som delar ens intresse, finns alltid något att prata om utan att behöva börja med det svåra kallpratet.

   Radera